Praktijkruimte Kulturhus Borne

Praktijkruimte Kulturhus Borne 550 500 praktijk uNic

Praktijkruimte Kulturhus Borne

In het Kulturhus wordt geleerd, gespeeld, gelezen en geleefd. Het is de plek waar je ontmoet, waar niks moet en waar heel veel mogelijk is.

Praktijkruimte Kulturhus
Praktijkruimte Kulturhus
praktijk unic almelo
Praktijkruimte Kulturhus Borne
Yes, ik heb een praktijkruimte in Borne!

Dat ik mijn praktijk graag in Borne wilde vestigen wist ik al snel. Een fijn dorp waarin ik de eerste zeven jaren van mijn leven ben opgegroeid. Het dorp waarin mijn vader zich met hart en ziel heeft ingezet voor het (voortgezet) onderwijs. Het dorp met heel veel leuke kinderen, jongeren, ouders, leerkrachten en scholen. Het dorp dat eens werd uitgeroepen tot leukste dorp van Overijssel en dat nog altijd het kloppende hart van Twente is. Ja, ik wilde naar Borne!

Maar is er plek in Borne voor praktijk uNic?
Na een aantal e-mails, telefoontjes en gesprekken bleek het vinden van een praktijkruimte nog niet eenvoudig. Mensen uit mijn netwerk die werkzaam of woonachtig zijn in Borne heb ik gevraagd met me mee te denken. En wat deden ze hun best!

Iemand gaf me de tip bij het Kulturhus te informeren. Uiteindelijk heb ik me daar gemeld. Met enige twijfel, dat wel. Wist ik veel? Kulturhus? Is dat wel zo geschikt om een praktijk voor psychologie en orthopedagogiek in onder te brengen? Nou en of!

In het Kulturhus wordt geleerd, gespeeld, gelezen en geleefd. Het is de plek waar je ontmoet, waar niks moet en waar heel veel mogelijk is. Dit is waar zij voor staan, zeggen ze. Dat geloof ik. Dat zie ik. Dat hoor ik. Dat voel ik. Vanaf de eerste kennismaking voel ik me er enorm welkom. Ik ben heel blij dat praktijk uNic per 1 januari 2022 één van de hûsgenoten mag zijn. Zie ik je daar?

praktijk unic almelo